Den 18. marts 2021 laver vi en teknisk omlægning af nogle af dine tv-kanaler. Det betyder, at du skal opdatere dine tv-kanaler på de tv’er, hvor du har tilsluttet et tv-kort (YouSee Kort).

Hvis du ikke opdaterer dine tv-kanaler, vil du miste nogle af de tv-kanaler, som du normalt ser. Har du flere tv’er uden tv-kort, kan du med fordel også opdatere dine tv-kanaler der. 
 Sådan opdaterer du dine tv-kanaler 
 

Din tv-boks skal også opdateres
I de fleste tilfælde vil din tv-boks selv opdatere tv-kanalerne. Det kan dog være nødvendigt at slukke for strømmen på kontakten bag på tv-boksen eller på stikkontakten. Vent 10-15 sekunder, og tænd igen. Så opdaterer tv-boksen dine tv-kanaler igen.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, kan du finde hjælp på kundeservice.yousee.dk/tv eller ringe til os på 70703292. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage kl. 8.00-18.00 og weekend kl. 9.00-18.00.

Venlig hilsen
YouSee
Hvordan opdaterer jeg mine tv-kanaler? 
 Det er bedst, hvis du følger den vejledning, der fulgte med dit tv – du kan måske finde en vejledning på producentens hjemmeside. Kan du ikke finde en vejledning, så prøver vi at give dig lidt hjælp her.

Du skal bruge to tal i forbindelse med opdateringen af tv-kanalerne:

Frekvensnummer: 450 MHz eller 450.000 KHz – dit tv fortæller dig, om du skal indtaste MHz eller KHz.

Netværks-id : 111
Hvis der kræves fem cifre, skal du sætte to nuller ‘00’ foran dit netværks-id.

Sådan gør du:   1. Gå ind i Opsætningsmenuen på dit tv. Knappen til menuen kan hedde noget forskelligt afhængig af, hvilket tv og hvilken fjernbetjening du har.   2. Se menuen igennem, og find et punkt, der omhandler: UdsendelseOpsætning eller Kanalopsætning. Her skal du starte en automatisk indlæsning af kanaler.   3. Kan du vælge mellem Digital og Analog indlæsning, skal du vælge Digital.   4. Bliver du bedt om at vælge Operatør, skal du vælge YouSee.   5. Indtast Frekvensnummer og Netværks-id for at begynde indlæsningen af dine tv-kanaler.   6. Til sidst får du besked på skærmen, når kanalerne er opdaterede.   Vi har også lavet en video, som forklarer, hvordan du gør. Se videoen her.

I vores hjælpeunivers har vi samlet vejledninger til de mest populære tv-modeller. Kan du ikke finde din model, skal du kontakte producenten af dit tv.