Juelsminde Antenneforenings Infokanal

Juelsminde Antenneforening lægger løbende nyt indhold på infokanalen, der kan ses af alle medlemmer med en TV-pakke. Hvis du er tilknyttet en forening, som ønsker at få vist indhold, så er dette også muligt.

Oftest stillede spørgsmål til infokanalen

Herunder besvares de mest stillede spørgsmål til infokanalen. Der tilføjes løbende indhold.

Hvor findes infokanalen?

På de fleste moderne fjernsyn findes vores lokale informations-kanal på Kanal 98. MEN hvis dit fjernsyn er en lidt ældre model eller fx et Panasonic TV, så er det sandsynligt, at kanalen ligger på en anden kanal-plads.

Hvordan finder jeg infokanalen?

Dette gøres på samme måde, som når du på normalvis søger efter nye kanaler på dit fjernsyn. Det kan du læse mere om her.

Hvem kan få indhold vist på infokanalen?

Foreninger i Juelsminde Antenneforenings nærområde kan få vist indhold på infokanalen. Det eneste krav er, at foreningen ikke er kommerciel. Der vises ingen reklamer for produkter, virksomheder eller lignende.

Hvordan finder jeg infokanalen?

Dette gøres på samme måde, som når du på normalvis søger efter nye kanaler på dit fjernsyn. Det kan du læse mere om her.

Hvordan skal indhold til infokanalen leveres til Juelsminde Antenneforening?
Generelt

Indholdet på infokanalen roteres i et uendeligt lopp, og som standard vises et givent indslag 30 sekunder ad gangen før det næste indslag kommer op på skærmen. Kanalen udsendes i FullHD-format (1920×1080 pixels). Der understøttes 3 forskellige typer af indhold (billede, video og hjemmeside). Herunder gennemgås hvordan man opnår det bedste resultat for hver indholdstype.

Indholdstyper
Billede

Det mest populære indholdsformat er billeder. Følgende formatter understøttes: PNG, JPG, and GIF. BMP understøttes ikke.

Billedet skal leveres i følgende størrelse: 1920x1080px. Det er bedst at sørge for at have en rimelig margin til kanten af billedet/skærmen.

Video

Det er meget vigtigt, at videoer encodes i H264 MPEG-formattet. Sandsynligheden for at videoen ikke vises på infokanalen, hvis det nævnte format ikke overholdes er ret stor. Videoer kan leveres i opløsningerne 720p eller 1080p.

Hjemmeside

Da infokanalen udsendes i 1080p-opløsningen så anbefales det, at hjemmesider håndterer dette ret store format pænt, således at hjemmesiden er præsentabel på en infokanal.

PDF og Powerpoint

PDF og Powerpoint understøttes som udgangspunkt ikke. Men hvis det er relativt simpel at lave en et screenshot af en side fra en PDF-fil eller et slideshow i Powerpoint-format, så kan administratoren af infokanalen godt sørge for det. Men det kræver, at input er i orden.