Welcome to My Blog

Here is a basic blog layout with a right sidebar

Generalforsamling 2021

Ifølge vedtægterne skal Generalforsamlingen afholdes inden udgangen af marts måned. Dette har ikke været muligt at gennemføre pga. omstændighederne. Deruodver har Generalforsamlingen for 2020 heller ikke været afholdt pga. Corona-restriktioner.

Bestyrelsen har dog besluttet, at Generalforsamlingen for 2021 SKAL gennemføres. I første omgang går vi efter en “fysisk” Generalforsamling, når/hvis Corona-restriktionerne bliver løsnet i april måned. Hvis det ikke er muligt pga. forsamlingsforbuddet, så laver vi en virtuel Generalforsamling.

Sidste år var Allan Lauridsen og Henrik Larsen på valg til bestyrelsen. Begge ønskede genvalg. Da der ikke blev afholdt nogen Generalforsamling ,har de begge fungeret som bestyrelsesmedlemmer i 2020. Bestyrelsen stiller følgende forslag til Generalforsamlingen:

Bestyrelsen foreslår, at Allan og Henrik genvælges med stiltiende accept, og dermed sidder i bestyrelsen frem til 2022.

Bestyrelsen indkalder snarest mulig til Generalforsamling via Facebook, lokale dagblade og aviser.

Du skal opdatere dine tv-kanaler den 18. marts 2021

Den 18. marts 2021 laver vi en teknisk omlægning af nogle af dine tv-kanaler. Det betyder, at du skal opdatere dine tv-kanaler på de tv’er, hvor du har tilsluttet et tv-kort (YouSee Kort).

Hvis du ikke opdaterer dine tv-kanaler, vil du miste nogle af de tv-kanaler, som du normalt ser. Har du flere tv’er uden tv-kort, kan du med fordel også opdatere dine tv-kanaler der. 
 Sådan opdaterer du dine tv-kanaler 
 

Din tv-boks skal også opdateres
I de fleste tilfælde vil din tv-boks selv opdatere tv-kanalerne. Det kan dog være nødvendigt at slukke for strømmen på kontakten bag på tv-boksen eller på stikkontakten. Vent 10-15 sekunder, og tænd igen. Så opdaterer tv-boksen dine tv-kanaler igen.

Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål, kan du finde hjælp på kundeservice.yousee.dk/tv eller ringe til os på 70703292. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage kl. 8.00-18.00 og weekend kl. 9.00-18.00.

Venlig hilsen
YouSee
Hvordan opdaterer jeg mine tv-kanaler? 
 Det er bedst, hvis du følger den vejledning, der fulgte med dit tv – du kan måske finde en vejledning på producentens hjemmeside. Kan du ikke finde en vejledning, så prøver vi at give dig lidt hjælp her.

Du skal bruge to tal i forbindelse med opdateringen af tv-kanalerne:

Frekvensnummer: 450 MHz eller 450.000 KHz – dit tv fortæller dig, om du skal indtaste MHz eller KHz.

Netværks-id : 111
Hvis der kræves fem cifre, skal du sætte to nuller ‘00’ foran dit netværks-id.

Sådan gør du:   1. Gå ind i Opsætningsmenuen på dit tv. Knappen til menuen kan hedde noget forskelligt afhængig af, hvilket tv og hvilken fjernbetjening du har.   2. Se menuen igennem, og find et punkt, der omhandler: UdsendelseOpsætning eller Kanalopsætning. Her skal du starte en automatisk indlæsning af kanaler.   3. Kan du vælge mellem Digital og Analog indlæsning, skal du vælge Digital.   4. Bliver du bedt om at vælge Operatør, skal du vælge YouSee.   5. Indtast Frekvensnummer og Netværks-id for at begynde indlæsningen af dine tv-kanaler.   6. Til sidst får du besked på skærmen, når kanalerne er opdaterede.   Vi har også lavet en video, som forklarer, hvordan du gør. Se videoen her.

I vores hjælpeunivers har vi samlet vejledninger til de mest populære tv-modeller. Kan du ikke finde din model, skal du kontakte producenten af dit tv.

Ferie på kontoret

Der er ferielukket på kontoret til d. 3.8.

Pakkeskift og tilslutninger, samt fejlmeldinger vedr. tv kontakt DKTV på telefon 76 42 88 00

Fejlmeldinger og internetbestillinger kontakt YouSee på telefon 70 70 40 40

Nu er TV 2 PLAY en del af YouSee-universet

Fra i dag kan man blande den populære streamingtjeneste TV 2 PLAY i Bland Selv-pakke. Med TV 2 PLAY følger alle TV 2-kanaler med breaking news, sport i verdensklasse, inspirerende livsstilsprogrammer og knivskarp comedy, som kan ses, når og hvor man vil. Streamingtjenesten giver også adgang til TV 2 PLAY-appen med et stort arkiv, alle TV 2s kanaler og en masse ekstra underholdning – helt uden reklamer.

[ps2id id=’kuk’ target=”/]