Welcome to My Blog

Here is a basic blog layout with a right sidebar

Kanalomlægning 2019

Nyt om tv-kanaler og ny kanalrækkefølge

Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee’s Fuldpakke
Har jeres medlemmer eller beboere Fuldpakken (Tillægspakke) får de Viasat Golf og Discovery Science som nye kanaler i deres tv-pakke. Det skyldes, at kanalerne Nat Geo People og TNT er lukket. Comedy Central skifter 7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network.
Kanalen viser et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra MTV, Comedy Central, TV Land og Channel 5. Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv
– C More Golf
– Discovery Showcase
– Discovery World er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal

Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen
Samme dag som vi udfører kanalomlægningen i jeres forening, ændrer vi også på kanalrækkefølgen. Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til den nye kanal, Xee.

Kanal Ny kanalplads
TV 2 2
TV3 3
Xee 4
DR2 19
DR3 20
DR K 21
MTV 24
Viasat Golf 40
Discovery Science 47

Bemærk!
Xee vil ved lancering den 20. januar ligge på kanalplads 62. Først ved kanalomlægningen i jeres forening flytter Xee til kanalplads 4.

Viasat Golf og Discovery Science kan ses i YouSee’ s Fuldpakke (Tillægspakke) fra 7. januar 2019. Viasat Golf på kanalplads 51 og Discovery Science på kanalplads 19. Først ved kanalomlægningen i jeres forening flytter kanalerne til deres nye faste kanalpladser: Viasat Golf på kanalplads 40 og Discovery Science på kanalplads 47.

Hent kanaloversigt 2019

Xee: Fokus på serier og underholdning

Den 20. januar får jeres medlemmer og beboere en helt ny tv- og streamingkanal ved navn Xee.

Xee er en dansk underholdningskanal, der vil være tilgængelig som både tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks. Xee bliver en del af YouSee’s Grundpakke, og vil sende et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier.

Når Xee går i luften den 20. januar, bliver det fx med danmarkspremiere på sæson 9 af ‘The Walking Dead’. Kanalen byder også på ‘Family Guy’ og ‘Suits’, dramaserier som ‘Proven Innocent’ og ‘The Passage’ og den helt nye komedieserie ‘Sunday’, der har Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Og vil løbende vise danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.

Tjek hvornår kanalomlægningen sker

På Driftsinformation kan I indtaste en adresse i jeres forening for at se, hvornår kanalomlægningen og ny kanalrækkefølge sker hos jer.
– Gå til Driftsinformation – og indtast en adresse
– Klik på Fremtidige
– Klik på Tv, og find datoen for hvornår jeres medlemmer og beboere får ny kanalrækkefølge.

På dagen, hvor kanalomlægningen finder sted i jeres område, vil der forekomme korte afbrydelser af tv-signalet om natten.

I ugerne 3-8 vil vi i ugen op til kanalomlægningen i jeres forening sende en e-mail med information om Xee og den nye kanalrækkefølge. Mail sendes kun til de af jeres medlemmer og beboere, som har givet ok til, at vi må kommunikere til dem. Og som har et direkte regningsforhold på deres tv-pakke hos YouSee.

Hjælp til kanalomlægningen

På yousee.dk/kanaler kan jeres medlemmer og beboere finde vejledninger og hjælpevideoer, som forklarer, hvordan man genindlæser kanaler på tv’et. På nogle tv’er vil det være nødvendigt, at genindlæse kanaler, før f.eks. Xee og den nye kanalrækkefølge kommer frem.

Tv via kabel-tv-stikket med tv-boks (Humax)
Har jeres medlemmer eller beboere en YouSee Tv-boks (Humax) vil de opleve, at de om natten mellem 7.-9. januar eller mellem 14.-15. januar, får den nye kanalrækkefølge. Har de selv oprettet en Favoritliste, kan de efterfølgende placere de nye kanaler dér, hvor de ønsker det.

Planlagte afbrydelser af TV og internet (opgradering af nettet)

I uge 3 og i uge 4 fortsættes opgraderingen af Juelsminde Antenneforenings kabel-netværk. Dette indebærer udskiftning af komponenter i mange af vores vej-standere med elektronik til netværket.

Overordnet vil husstande i Juelsminde by fra Tofteskoven mod kysten være påvirket i uge 3 og resten af husstandene fra Tofteskoven mod Klakring vil være påvirket i uge 4.

Arbejdet betyder, at man er nødt til at afbryde TV- og internetsignalet til husstandene i visse perioder – forhåbentlig kun korte afbrydelser. Det tilstræbes naturligvis at holde de nødvendige afbrydelser så korte som muligt.

Det kan dog ikke garanteres, at afbrydelserne kun forekommer på de nævnte dage og tidspunkter.

Kontoret holder ferie

Kontoret holder ferielukket frem til og med d. 31.7.2018

Ved driftsforstyrrelser på tv og radio kan Dansk Kabel Tv kontaktes på telefon 76 42 88 00
Ved driftsforstyrrelser på internettet kan You See kontaktes på telefon 70 70 40 40

Rigtig god sommer fra Antenneforeningen!

FM-signalet er nu slukket

Så kom dagen, hvor Antenneforeningen har sagt farvel til FM-signalet i vores kabel-net. I stedet er vi forberedt til fremtiden med vores kabel-net, som nu er blevet opgraderet til Docsis 3.1, der giver mulighed for højere hastigheder, flere digitale services, bedre billedkvalitet og mere stabilt internet.

Mini-referat fra Generalforsamlingen 2018

Tak for en god Generalforsamling. Vi var omkring 40 tilstedeværende. Der var ingen indkomne forslag og årsberetning, budget osv. blev enstemigt godkendt.

På Generalforsamlingen d. 21/3-2018 blev følgende medlemmer valgt ind i bestyrelsen:

 • Thomas Christiansen (ikke på valg)
 • Nicklas Brixen (ikke på valg)
 • Søren Drøger (ikke på valg)
 • Allan Lauridsen (modtog genvalg)
 • Henrik Larsen (nyvalgt)
 • Claus Larsen (1. suppleant)
 • Kasper Glyngø (2. suppleant)

Efter Generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med følgende poster:

 • Thomas Christiansen, formand
 • Søren Drøger, næstformand
 • Allan Lauridsen, sekretær
 • Nicklas Brixen, bestyrelsesmedlem
 • Henrik Larsen, bestyrelsesmedlem

Bestyrelsen har følgende “ting” på programmet i den nærmeste fremtid:

 • Kalender/årshjul for året der kommer  → Allan
 • Nyt fælles sted til dokumentation og referater → Allan
 • Opfølgning på udvidelse mod Kokborgvej → Marina
 • Kontakt Bo fra Dansk Kabel TV mhp. foredrag om teknik på fælles ERFA → Thomas
 • IFA-messe, skal vi med? Opfølgning og invitation → Søren

[ps2id id=’kuk’ target=”/]