Welcome to My Blog

Here is a basic blog layout with a right sidebar

YouSee kommer til Juelsminde Hallerne

YouSee kommer i samarbejde med Juelsminde Antenneforening på besøg på torsdag d. 15/6-2023 fra kl. 14-18 i Juelsminde Hallerne. Kom og hør om dine mulighed for lynhurtig internet samt den optimale TV-pakke til dig. Der er også en fin konkurrence og lidt godt til ganen.

YouSee opgraderer streamingtilbud med Disney+

Fra d. 8. marts kan du få Disney+ i din Bland Selv pakke gennem YouSee og Juelsminde Antenneforening. Læs mere herunder.

Siden lanceringen af Disney+ i september 2020, har danskere med et abonnement på Disney+ kunne nyde en bred vifte af verdensklasseindhold fra Star Wars og Marvel såsom The Book of Boba Fett og Eternals, såvel som gamle og nye klassikere fra Disney og Pixar, herunder for eksempel den seneste blockbuster-klassiker Encanto, og generel underholdning under Star, såsom de nyeste sæsoner af Grey’s Anatomy, den roste musikdokumentarserie The Beatles: Get Back og den nye hitserie Pam & Tommy.
 
Disse og mange flere bliver snart tilgængelige for YouSee-kunder, når et nyt samarbejde mellem Nuuday og The Walt Disney Company Nordic, åbner op for, at YouSee-kunder i løbet af marts kan inkludere Disney+ i deres abonnement.
 
”Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde Disney+ til YouSee’s mange kunder og give dem nem adgang til tusindvis af film og serier fra Disneys verdensklassestudier. Vi har længe samarbejdet med Nuuday, og jeg ser frem til at arbejde endnu tættere sammen med dem gennem disse helt nye tilbud til kunderne,” siger Hans van Rijn, SVP og Country Manager, The Walt Disney Company Nordic and Baltic.
 
Med det nye samarbejde udvider YouSee yderligere sit markedsledende fleksible underholdningstilbud, Bland Selv, hvor danskerne selv kan sammensætte en pakke bestående af deres yndlingstv-kanaler og -streamingtjenester. Med Disney+ som en del af Bland Selv kan YouSee nu tilbyde danskerne adgang til de fem største streamingtjenester i Danmark – NetflixTV 2 PlayViaplayDisney+ og HBO Max
 
”Langt størstedelen af os ser både tv- og streaming i løbet af en uge. Med Bland Selv får man som kunde mulighed for at gøre netop dette på en nem og intuitiv måde. Tilføjelsen af Disney+ i Bland Selv er en klar styrkelse af vores tilbud, og vi glæder os til – som de første i Danmark – at kunne give vores kunder adgang til store titler som Turning RedThe Mandalorian og The King’s Man,” fortæller Christian Morgan, CEO hos YouSee.
 
YouSee Bland Selv kunder kan tilvælge Disney+ som del af deres abonnement fra marts måned.
 
Om Disney+
Disney+ er det dedikerede streaminghjem for film og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic sammen med The Simpsons og meget mere. På udvalgte internationale markeder inkluderer det også det nye, generelle underholdningsindholdsmærke, Star. Streamingtjenesten fra The Walt Disney Company, Disney+ er en del af Disney Media & Entertainment Distribution-segmentet. Tjenesten tilbyder reklamefri streaming sammen med en stadigt voksende samling af eksklusive originalt indhold, herunder spillefilm, dokumentarer, live-action og animerede serier og indhold i kort form. Med hidtil uset adgang til Disneys lange historie med utrolig film- og tv-underholdning er Disney+ også den eksklusive streamingtjeneste for de nyeste udgivelser fra The Walt Disney Studios. Og gennem Star tilbyder den det seneste fra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures og mere. For mere, besøg disneyplus.com, eller find Disney+-appen på de fleste mobile og tilsluttede tv-enheder.
 
Om YouSee Bland Selv
Med Bland Selv fra YouSee får du en Grundpakke med de mest populære tv-kanaler, og på toppen af den kan du frit vælge mellem mere end 50 tv-kanaler og 12 populære streamingtjenester – bl.a. Netflix, TV 2 PLAY, Viaplay, HBO Max og snart også Disney+. Du blander selv din pakke og kan nemt skifte, når du får lyst til at prøve noget nyt. Det tager det kun et par minutter. Og vælger du noget nyt, kan du altid udskifte det igen efter 30 dage.

Driftsforstyrrelse d. 7/1

D. 7. januar udføres der arbejde på ledningsnettet i tidsrummet 07.00-11.00. Der kan forventes afbrydelse af internet og tv signal af en times varighed i førnævnte tidsrum.

Berørte veje:

Kystvej

Bjørnsknudevej

Bjørnsknudevænget

Nattergalevej

Kanalomlægning 2022

Kanalomlægning 2022 foregår i år over en kort periode, hvor kun få beboere og medlemmer får behov for at lave en manuel kanalsøgning på deres tv. Som et nyt tiltag vil kommunikation om kanalændringen ske direkte på jeres beboere/medlemmers tv-skærme – på de tv-kanaler, der berøres af kanalændringen. 
 Nye tv-kanaler og ny kanalrækkefølge 
 Som tidligere udmeldt, sker der nedenstående ændringer i YouSee’s faste tv-pakker.Nye kanaler i Grundpakken er TV 2 NEWS og TV3 PulsNye kanaler i Mellempakken er NickelodeonNicktoons og Nick JrNye kanaler i Fuldpakken er Paramount+ Movies og Paramount+ SeriesEn nyhed i Fuldpakken er også streamingtjenesten Viaplay via Viaplay-appen. Vi er i gang med at sende breve eller mail til beboere/medlemmer med Fuldpakken. Her modtager de information til aktivering af Viaplay-appen.Xee bliver til See
Den 30. december skifter tv-kanalen Xee navn til See, hvilket betyder et kort ophold i sendefladen fra ca. kl. 9.45-11.00. Der vil være et skilt på kanalen, når vi laver skiftet. Jeres beboere/medlemmer skal ikke selv gøre noget. Ændringen sker automatisk.

See-kanalen vil fortsat vise prisvindende dansk egenproduceret underholdning med YouSee Originals som Sunday og 29 samt topfodbold fra Premier League og Bundesligaen. Med See, som den nye kanal, vil der fra årsskiftet også være serier fra NENT’s store katalog.


Sådan foregår kanalomlægningen 2022
For at sikre at alle kan se TV 2 NEWS og TV3 Puls allerede fra nytårsdag placeres de 2 kanaler på to midlertidige kanalpladser inden selve kanalomlægningen. Det betyder, at beboere/medlemmer med en Grundpakke kan se TV 2 NEWS og TV3 Puls fra 1. januar 2022.

De midlertidige kanalpladser er:
TV 2 NEWS på kanalplads 11
TV3 Puls på kanalplads 100


Kanalændring hos beboere/medlemmer med en tv-pakke via YouSee Tv-boksen

I perioden 4. – 7. januar opdaterer vi YouSee Tv-boksen. Ændringerne i tv-pakkerne sker automatisk via boksen, og der er ikke behov for kanalindstilling. Tv-boksen sikrer adgang til de nye kanaler.

I perioden 4. – 7. januar bliver ændringerne også gennemført på vores web- og app-tjenester: tv.yousee.dk og Tv & Film-app’en.


Kanalændring hos beboere/medlemmer med tv-pakke via kabel-tv-stikket og YouSee Kort

Kanalomlægningen er klar fra den 4. januar. Fra den dato kan beboere/medlemmer lave en kanalsøgning på tv’et og derved få de nye kanaler og korrekte kanalpladser gældende for deres tv-pakke. Fra 4. januar vil TV 2 NEWS eksempelvis være placeret på kanalens nye kanalplads 8.

Hos et flertal af beboere/medlemmer vil deres tv automatisk foretage en kanalsøgning, der sikrer de nye kanaler og kanalpladser.

Hos et mindre antal af jeres beboere/medlemmer, kan der være behov for en manuel kanalsøgning. Fra den 11. januar og i et par uger frem, vil de kunne se et skilt på de tv-kanaler, der er ændret i forbindelse med kanalomlægningen. På skiltet er der information om, at kanalen er ændret, og at man skal genindlæse sine tv-kanaler på tv’et. På skiltet er der også henvisning til yousee.dk/kanaler med guides til manuel kanalsøgning.

Skilte vises fx på TV 2 NEWS, TV3 Puls og de fire C More-kanaler.

[ps2id id=’kuk’ target=”/]