Bodil Jørgensen og Søren Ryge åbner ”Dahl på Hack”.

Søndag den 9. april kl. 10 er der premiere på ”Dahl på Hack”. I det første program inviterer Søren Dahl skuespiller Bodil Jørgensen og mesterkokken Jesper Koch indenfor på Cafe Hack, hvor der fortsat er fokus på den gode samtale. Vi kalder det et digitalt eksperiment med nyt navn, nye platforme, nyt format og nye interessante gæster.

Den nye programrække har fået navnet ”Dahl på Hack” og bliver ligesom ”Cafe Hack” optaget på den legendariske café af samme navn i Aarhus. Der vil hver uge komme kendte gæster forbi til en snak, men platform og format er til gengæld helt nyt. Programværten anerkender, at det kan skabe lidt udfordringer for de lyttere, der tidligere blot skulle åbne for radioen, men han håber, at mange vil prøve kræfter med det nye format.

Sådan lytter du til programmet
Alle kan lytte med via yousee.dk og iTunes. Kunder hos YouSee kan også lytte med via infokanalen på tv eller YouSee Musik-appen.

Dahl på Hack vil ligge på yousee.dk, iTunes og YouSee Musik fra kl. 10 hver søndag. Det er muligt at lytte til programmet, når man har lyst, da de bliver samlet i et arkiv. På infokanalen vil programmet køre i loop hver søndag fra kl. 10-24.

Fra Facebook til yousee.dk
Vi tror mange af programmets lyttere har lettere ved at finde det på vores hjemmeside end på Facebook, derfor har vi i første omgang lavet en landingsside her, hvor man let kan finde og lytte til ”Dahl på Hack”.
Lyt med på yousee.dk: https://yousee.dk/dahlpaahack.aspx